Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Alltså vad är detta för sida? Och varför klipper ni alltid in mitt ansikte i era videos?? Jag har inte sådär stort huvud och jag ser mycket snyggare ut på många andra foton. Ni är taskiga och borde RADERA videosarna! P.S. vart har ni köpt skinnjackorna?

Idag skulle min pojkvän komma hem till mig och mysa. Jag hade tänkt att "skrämma" honom genom att hoppa fram ur buskarna. När han gick förbi buskarna pratade han i telefon och jag hörde honom säga "Hoppas Klaras lillesyrra är där så man blir lite kåt iaf". Jag stannade i buskarna och smsade honom att jag va tvungen att åka till sjukhus. Shit va PIN

råkade klicka "gilla" på en porrfilm så det kom upp på facebook...Shit va pin!

Förra veckan startade jag och några kompisar ett ROCKBAND. Idag när vi repade första gången så kom några tjejer från fritidsgården in och sa "NI SUGER". Idag la vi ner bandet. Shit Va PIN!

Hade precis lagt en mök i hissen i dag så kom en snygg tjej in. Så luktade det asmycket och vi var tvungna att åka två våningar ihop... Shit va PIN!

Skulle vara glassig och bjuda tjejen på glass i dag när vi var ute i solen. Så skulle jag precis betala med kortet så blev det inte godkänt. Jag hade inga pengar. Så vi fick strunta i glassen... Shit va PIN!

Det luktar mök hemma hos mig typ. Så jag undviker att bjuda hem folk. Shit va PIN!

Drog hem en tjej igår på fyllan. Hon var väldigt full. Så gick jag ner och slickade henne så DECKADE hon när jag höll på att slicka. Shit va PIN!

Igår när jag var ute så träffade jag Chris från De Vet Du. Jag var väldigt berusad och åkte hem till mig, och jaa.. vi hade sex. Han hade åkt innan jag vaknade, men några timmar senare fick jag en add ifrån honom på facebook, han hette MARKUS SVENSSON och var inte knappt lik Chris. Shit va PIN!

snackar i mobilen samtidigt som jag cyklar så åker går några snygga äldre killar förbi och så vänder jag mig om för att kolla efter dom (håller styret med en hand) samtidigt vinglar jag till lite och råkar köra in i en häck av taggbuskar.. dom började asgarva .. shit va pin!

Idag när jag var på stranden när det var knök fullt med folk så badade jag o mina polare, och ni vet när man får in vatten i näsan o sen åker det ut, då kan de följa med snor. så gick jag runt i 30min utan att märka det tills jag gick på toa och fick se det i ansiktet, SHIT VA PIN!

Skulle impa framför het tjej på fyllan, gjorde hand-stand och mina dyraste jeans SPRACK. Shit va PIN.

Hade redovisning på engelska i dag inför hela klassen. Och jag är SÄMST på engelska och det gick sämst... Folk höll sig för skratt och sånt... Shit va PIN!

Får inga likes på den ny profilbilden på facebook, delar den, frågar sedan någon random om de kan gilla/dela den, nästa dag hamnar man brevid denna personen på bussen.... SHIT VA PIN

Skulle äta middag hos min tjej för första gången så var det melon till efterrätt som jag inte gillar. Så vågade jag inte säga att jag inte tycker om det och låtsades som inget och åt ändå. Höll på att spy. Sen sa min tjej: Men hallå du gillar ju inte melon? Då sa jag: Jo... det gör jag ju... eller va? Jag äter alltid det... Shit va PIN!

Jag är 15 och har inte fått äkta sperma än... Det kommer INGET när jag får skön känsla. Shit va PIN!

Igår ramlade jag på moppen när jag skulle stegra förbi ett gäng P12or. Shit va PIN!

Igår hade jag bestämt, me en tjej som ja har snackat med asmycke på fb men inte träffat irl, att hon skulle komma o kolla på min basketträning sen skulle vi hänga. Jag vet inte vad som hände men det blev stelt och vi hälsade aldrig ens... Hon va den enda i hallen som inte tränade o alla frågade varandra vem "tjejen" va o jag låssades som inget. Shit va PIN!

Visa fler PINS