Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


en gång när jag sov över med min crush. så låg vi och såg på film. då sa jag att älskade henne. hon låsades sova, så jag chokade henne. shit va pin

Tipsade min crush om denhär sidan, låt mig bara säga att det har blivit jäävligt stelt mellan oss sen dess:/

Stod och runkade på skoltoaletten då dörren rycktes upp av min chrush och jag kom på hennes tröja. hehe PIN

Har haft en crush på en as snäll, het tjej i 2 och ett halvt år nu, fick just reda på att hon var lesbisk... Och jag hade första året sagt vad jag tyckte xD

gick in i en skylt med min MEGA crush precis bakom mig.. shit va pin!

dushade med grabsen och råkade få bånge. SHIT VA PIN!

Satt på bussen med mitt Crush , hon fråga om vi skulle lyssna på musik tillsammans och gav mig den ena hörluren , vi lyssna ett tag och när jag gav tillbaka hörluren var den full av öronvax ...... Shit va pin!

Var med min lilla crush för nått år sen, jag hade varit på toa och glömt gylfen och skulle kyssa honom... Men blev inte reaktionen som jag hoppades på.. ''Du kanske borde ha förberett munnen istället för att visa dina Hello Kitty.. HAHAHAHAHAHHA...'' SHIT VAD FUCKING PINNN!!!!

När man Stalkar sin crush så råkar man gilla en GAMMAL bild. Fy fan Asså.

Jag satt i en båt och fiskade med min crush för ett tag sen och jag sa "i den där viken finns det garanterat mycket fisk, tog av mig kepsen och kastade, då sa hon, då borde det finnas mycket fisk i dina vikar" Är bara 20 dessutom. Shit Va Pin!

Pratade med mitt crush i skype. Vilket jag är fett frienzonad med. Helt plöstligt så råkade hon läsa upp sina meddelanden med en kompis där det stod att hon (mitt crush) gillade mig. Pinsam tystnad. Klick.

Säger hej till sin crush, den säger inte hej tillbaks och går. SHIT VA PIN!

Ringde min crush och förklarde min kärlek innan hon ens han säga hej. När mitt fina tal var över säger hennes pojkvän "gulligt" och slänger på luren. PIN ELLER VAD

Smsade min crush och frågade vad hon gjorde och ifall hon ville träffas. Så svarar hon nej är för trött jag kom nyss 3 gånger med min pojkvän... Shitvapin (visste inte att hon hade kille)

Berättade för min crush att jag gillade honom. Han sa att jag var fet och ful...

Igår skulle jag testa min nya UVlampa i min sons rum(jag håller på med foto). När jag kollade mot sängen såg jag att sängkläderna och även väggen brevid sängen var helt "nedsprudad" av sperma. Shit va PIN!

Visa fler PINS