Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


ringde en kill vän på skype en dag när han svara råka han trycka på en knapp så porrfilmen han hade i bakgrunden kom på och han fick inte av den, i all frustion så gled datorn ner från knät o ja såg hela hanns kuk....

Min bästis va sur på mig en dag så ja var med min kusin (en kille då) och hans skit snygga polare, när ja var inne på min näst sissta lektion för dagen märkte ja att jag mensat ner mina ljusa byxor och gått runt så typ hela dagen och dom har vell självklar inte vågar säga något pga att ja it känner dom och min kusin skyller på att han it sett det.. man ba hallå jag har mens rinna

hade hällt upp kaffe och skulle hälla i mjölk,hällde i för mycket så det rann över. sen när jag skulle gå och sätta mig så spliller jag igen... SHITVAPIN!

satt på bussen till skolan , tänkte ta upp datorn och skriva lite på en uppgift , öppnade dator och kom tyvärr försent på att jag fortfarande hade porr uppe….. SHITVAPIN!

Hade sex med min pojkväns brorsa och sen kom min pojkvän in i rummet mitt i allt och så spruta brorsan honom rakt i fejset...SHITVAPIN!

när det va morgon satt jag och runkade och hade glömt att det va min födelsedag så då kom hela familjen in... Shitvapin!

Hahaha du Mikal som skrev "Låg med TORS syrra och hade djup ångest efteråt. Försökte få goda råd av DJ Hunk men han teg. Insåg då att jag gjort något riktigt pin." Tor har ingen syrra hahahaha shitvapin!!

Skojade om att jag skulle ligga med min kompis syrra , råkar ligga med henna på riktig . Nu fick han redan på det...SHITVAPIN!!!!

Så jag cyklar hem, minding my own business. Så börjar jag göra lite saker man bara kan göra när man cyklar hem ensam. Sjunger lite för mig själv, viftar med armarna till låten jag sjunger på. Helt säker på att ingen är nära. Sen ser jag att en brud står bara några meter ifrån (jag är en kille) och kollar på mig konstigt. Ännu värre att hon var typ i min ålder... #SHITVAPIN!

Kände inte till vilka De Vet Du är förrän en vecka sedan, #SHITVAPIN!!!

Lånade ut min dator på ett lan, kompissen skulle söka på något på internet det första förslaget som kom var pornhub/BBW SHITVAPIN!!!!!

En kille frågade min tjejkompis om hon var vän med en idiot. Hennes svar blev: Asså jag är ihop med honom. Det blev pinsam stämning ShitVaPin!!!!!

Skulle ta kort på en snygg tjej på bussen hem, hade blixt på. Shitvapin!

två ligg på sju minuter! haha #SHITVAPIN!

Var på en poolfest. Drack mycket champagne. Hade askul med två jättesnygga tjejer. Blev full. Spydde 2 ggr på toan. Lämnade INTE festen. Satte mig i poolen igen. Blev utskrattad dagen efter. BTW: är 29 år!!! SHITVAPIN!

Visa fler PINS