Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Skulle resa till min mamma som bor i en annan stad nu i somnar, skulle vara ifrån min pojkvän ett tag så tog med min dildo. Fick sova i ett gästrum och gömde dildon i en låda. Senare kom mormor dit och hon är väldigt petig, pedant och vill ha ordning och reda, så hon kom in och ville vika in mina kläder i garderoben, sen av nån anledning öppna hon lådan och såg dildon,stelt blev det.

När jag skulle åka hem med buss från en fest så funkade inte mitt Sl-kort och mobilen fuckade sig så jag kunde inte betala resan. Chauffören sa att jag ljög så då bråkade jag med honom och sa, "SKA JAG SOVA PÅ GATAN ELLER?" tills en snäll tjej betalade för min resa. Det var typ 40 pers i bussen som såg. Jag blev förvånad att det inte kändes så pin. Men säkert de som tittade tyck

Jag åkte tåg och gick på toa och åt mitt eget bajs, sen när jag kom tillbaka satt det en skitsnygg tjej på platsen bredvid min och där satt jag och luktade bajs hela resan. SHIT VA PIIIIIIIN!!!!

var på klassresa på en mosse halvvägs genom mossen sket jag ner mig och av någon cp anledning gick jag först i ledet påväg till bussen så att alla bakom kände att jag luktade skit........... SHIT VA PIN

Var iväg på en resa med några vänner. Mitt under en römpedans upptäcker jag att min mobil är försvunnen. Självklart antar jag att någon har snott den. Jag hade på mig korta shorts, så korta att det enbart får plats två fickor. Jag hade en "säker" ficka och en direkta motsatsen. Dessvärre valde jag att lägga mitt ciggpaket i den säkra fickan och mobilen i den andra.

Gick fram och hälsade lite fjantigt till en tjej som jag trodde gick i min klass. Men det var inte hon, och det blev en ganska stel bussresa. (satte mig brevid henne) Pin!

Åker på affärsresa i Italien och glömmer att köpa en Armani-kostym och kör upp en pizza i fisringen istället, shit va pin

Ska åka på PARRESA med flickvännen och hennes tjejkompis och hennes kille imorn... Shit va PIN!

Var på parresa med flickvännen och ett annat par ute i skärgården, vi skulle hoppa från en klippa och bada som var cirka fem meter hög. jag hade under dagen skrytit om att mina fenomenala svandyk. jag tog sats och sprang för att göra just ett sådant men vid avtrampet ringer min telefon som ligger en bit bort. jag kommer av mig helt och det slutar med ett rejält sidoplask. Shit va PIN!

Visa fler PINS