Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Glömde att ta bort min prislapp på min nya tröja idag.. Skulle på fotboll och satte mig på läktaren med en massa folk bakom, någon knackar mig på axeln och säger att jag har prislappen kvar. Skämdes som aldrig förr hahaha, SHIT VA PIN

Min kompis glömde prislappen på sin nya tröja! SHIT VA PIN!!

Jag gjorde en "TOR" på bio. Var med en skitsnygg tjej på bio och sen när jag kom hem efter bion så märkte jag att prislappen satt kvar på min nya tröja som jag hade haft på mig på hela kvällen xD SHIT VA PIN!

Hälsar på 2 tjejer i stan och har köpt en helt ny tröja, Tjej: Oj, vilken fin tröja är den ny? Jag: Hahaha nej den här är ju skit gammal. Andra tjejen: Den ser jävligt ny ut.. Jag: Nej verkligen inte. Jag: Jag måste dra nu ses. Tjejerna: Jaha hejdå! Jag går framför dom och jag glömde tydligen att ta bort prislappen så tjejerna säger: HAHAH PRISLAPP, PÅ REA OCKSÅ!! Jag skämdes so

Såg precis en tjej på tuben med en (Hollister-) tröja med prislapp i nacken...SHIT VA PIN!!

Gick och sjöng på shit va pin låten & jag hade på mig en ny tröja. Så kom min kompis & tydligen var det en prislapp jag hade glömt ta bort, så var de rea också! Han bah SHIT VA PIN!!!!

Idag köpte jag en ny tröja så jag drog till stan med den, sen träffade jag på mina polare och jag hade glömt att ta bort prislappen och dem märkte det. Shit va PIN.

Gick på stan i dag med min nya tröja. Så märkte jag efter HELA DAGEN att jag hade haft PRISLAPPEN kvar dinglandes hela tiden... Den var billig också... Shit va PIN!

Jag gick hemifrån i dag och skulle till jobbet med nya byxor. Efter nästan hela vägen upptäckte jag att jag hade missat att ta bort storleksklisterlappen som satt längs benet... Shit va pin!

Visa fler PINS