Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


En kompis sa att han skulle försöka få ett ligg med våran engelska lärare, hon stod bakom honom, Shit va pin

Hade under vårveckorna muntlig nationella i Engelska. Jag var först ut och efter 30 minuters babblande och pinsam tystnad andas jag ut, då läraren frågar -"Du vet väll att det är nästa lektion som vi har Franska?". PIN!

Hade engelska idag och skule hålla ett redovisning för min hela klass. Kunde inte utala whole, så alla trodde att jag snakade om tjejers hål. SHIT va PIN

Jag gick på intervju på hollister med min flickvän och min killpolare. Tyckte intervjun gick rätt bra, blev lite redface för man fick prata på engelska. Båda dom fick jobbet och inte jag. Nu åker dom varje dag tillsammans och SMSar när jag typ kollar film med henne. Hon råkade säga också "man måste ju va snygg för att jobba där". Shit Va Pin

jag gillar inte 9gag för att jag inte kan engelska.. SHIT VA PIN

Shit va pin det är när man jobbar i en miljö med mycket turister (vilket jag gör) så att man råkar svara på engelska när det kommer fram invandrare som pratar dålig svenska med mycket brytning..

Hade redovisning på engelska i dag inför hela klassen. Och jag är SÄMST på engelska och det gick sämst... Folk höll sig för skratt och sånt... Shit va PIN!

Visa fler PINS