Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


En gång när jag åkte skidor på KONFAN, så hamnade jag med ena benet utanför liften! Jag låtsades tycka de va roligt å skrattade. Men sen var jag tvungen å hoppa av! Då stängdes liften av å jag låg ner som en död säl, och alla i liftkön skrattade åt mig. Men det var också för att mina byxor hade åkt av å min snopp var jätteliten för det var ISKALLT! Shit va PIN!!!!

När jag var hemma hos flickvännens familj på middag så skulle jag gå på toa. Min piss stråle var TREDELAD så de sprutade över hela mina bruna chinos, jag var tvungen att FEJKA min egen död för att undvika pin konsekvenser.

Höll på att dejta en kille en gång som jag verkligen tyckte om. Vi pratade om våra familjer och min är riktigt stor. Skojade till det och sa att "det hade varit skönt om man bara haft en av varje". Menade egentligen en bror och syster. Han tog det som föräldrar. Hans mamma är tydligen död.

Igår besökte jag och min syster vår kusin på landet, Jag trillade och fick en flaska i anus, Min syster sa att hon blev påtänd av detta, Nu är hon död. Shit va pin.

Sög av min kompis och han kom i mitt öga så jag blev tvungen att döda han med machete, SHIT VAD PIN

en bekant sa att hans mormor dött, jag blev lite förvånad o svara "Lol ofta" det blev ganska tyst i flera minuter. shit vad pin xD

Råkade döda min grannes katt i dag... Shit va PIN!

Visa fler PINS