Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Jag hånglade med en asful tjej precis efter hon gett ett bj.. SHITVAPIN

#Bj

Var på fest. Skrek "men JAG VILL HA FITTA!!" sen skulle jag bjuda upp till dans. Blev nekad av alla och kunde knappt ens prata, typ.

Jaha blev inte bjuden på den stora festen i helgen, skickade sms och frågade om jag fick komma. Fick inget svar. pin...

Va på G med en tjej i klassen som tafsa på mig under matten sen gick hon o sög av min polare. Dessutom bor hon granne med min favorit-Björn. PIN

jag och min kompis var ute, vi vandaliserade två bommar av plast. då sticker en gubbe ut huvudet ur fönstret och säger "dra åt helvete! det är inga jävla lekbommar". vi behövde gå förbi hans fönster och han gloddecpå oss hela väga, så jävla awkward.

Skulle bjuda en grupp på krubb, var en gaffel kort...shit va pin :S

Ja knulla en björn och dom Kalla mig pervo

Står ute på 12-slaget med ens kompisar då en massa andra oinbjudna kommer, tror att de är ens bästa vän som står bredvid så greppar tag om dens arm och viskar "vart fan kom alla dom här ifrån, dom var ju inte ens snygga" hon vänder sig om och de är någon man aldrig sett förut som kommit med det här gänget, hon kollar på mig konstigt och går därifrån. SHIT VA PIN

Harmonizing the tastes and then objectives within the participants, ugg boots incorporated distinct design so they essential industry generally time period. Numerous add-ons are offered also such as dog's fur, shoelaces, buckles, button snaps combined with area keys to alter considering for your own personnel design pick. This is why dear historical with Quarterly report, nowadays everyone is able

JAAAAG ÄLSKAAAR PANDABJÖRNAR FÖR DÅ KAN JAG KOMMA PÅ DERAS PÄLS OCH SLICKA DE I ARMHÅLORNA!! SHIIT VA PIN

Satt och runkade med hörlurar en morgon, farmor kom in utan att jag märkte och såg mig och började suga av mig, sen kom pin tjej och såg, hade bjudit in hem henne för lite romantiskt sex, dagen efter dumpade hon mig, SHIT VA PIN!

Bjöd ner nya tjejen till den lokala korvmojen för lite AW i den fina svenska sommaren, 11 grader och regnskurar... Beställde in 2 feta extrastarka paraplydrinkar, som vi satt och njöt av, då jag plötsligt kom på att jag glömt plånboken! Dessutom saknade stället serveringstillstånd... SHIT VA PIN!

Skulle vara glassig och bjuda tjejen på glass i dag när vi var ute i solen. Så skulle jag precis betala med kortet så blev det inte godkänt. Jag hade inga pengar. Så vi fick strunta i glassen... Shit va PIN!

Bjuden på ost- och vinkväll. Shit va PIN.

Det luktar mök hemma hos mig typ. Så jag undviker att bjuda hem folk. Shit va PIN!

Skulle bjuda en tjej på middag i dag och har aldrig lagat mat. Tänkte att pasta med kräftstjärtar vore gott. Så jag köpte det och en låda vin. Sen kom hon dit så testade jag att laga det. Bra pasta och kräftstjärtar alltså... Det blev inte så gott och hon verkar inte vilja ses igen. Och jag är KÄR... Shit va PIN!

Visa fler PINS