Tja

Egentligen känns det riktigt pin att ens ha en sån här "info-text". Men eftersom folk ofta frågar varifrån idén kom så tänkte vi att det var lika bra att berätta det här.

Vi råkar rätt ofta ut för saker som är jävligt PIN och vi gillar att dela med oss av det till varandra. Förut skickade vi sms eller skrev på fb-chatten, men vi la ner att skriva på chatten eftersom man blev glad när man såg ett nytt inbox och tänkte att de kanske var från en snygg tjej eller nåt. Så blev man besviken när man såg att det var en pin-sak.

Så efter att TOR en gång var på en date som resulterade i 14 pin-sms och en bitchslap så bestämde vi oss för att göra en sida där vi kunde skriva pin-sakerna istället. Då kontaktade vi våran kompis Fredrik Jungstedt som har en asstor hjärna och skitsnabba fingrar på tangentbord och berättade om idén. 10 minuter efter var sidan uppe. Dagen efter kom vi på att vi borde göra en låt som heter "Shit Va Pin" och tänkte att vi då kunde öppna upp sidan för alla, så att vem som helst kunde få dela med sig av sina pin-saker. För alla har ju något pin att berätta…

/ De Vet Du